Głosowanie na konkurs "Fotografia z mamą"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Robert_P
    Ambiente
    • 2010
    • 209

Takie konkursy jak dobrze pokazał to Karql, są tylko po to żeby im nabijać oglądalność skoro można w łatwy sposób "tak" oddawać głosy. Masakra.
    Dwóch informatyków z każdej ze stron i po milion głosów prace otrzymają

ps.
    Twoje jest lepsze od 22 ale do usunięcia czerwonych oczu mogłeś lepiej się przyłożyć
    Powodzenia !
    Smerf Miętus

Komentarz

• Karql
      L&K
      • 2010
      • 1124

Zamieszczone przez Robert_P
      Takie konkursy jak dobrze pokazał to Karql, są tylko po to żeby im nabijać oglądalność skoro można w łatwy sposób "tak" oddawać głosy. Masakra.
      Dwóch informatyków z każdej ze stron i po milion głosów prace otrzymają

ps.
      Twoje jest lepsze od 22 ale do usunięcia czerwonych oczu mogłeś lepiej się przyłożyć
      Powodzenia !
      Wszystkie takie konkursy da się w ten sposób rozwalić, jedne łatwiej drugie trudniej

Ileś lat temu poszło zlecenie na bardzo popularny plebiscyt jednej z telewizji (nie będę używał nazw). Ja wtedy zrobiłem część kodu odpowiedzialną za odczyt captchy, resztę jeszcze ktoś napisał i zleceniodawca osiągnął co chciał.

Osobiście nie widzę na to 100% skutecznego zabezpieczenia. Jeśli coś może zrobić 1 użytkownik to znaczy, że się tego nie da zabezpieczyć. To samo tyczy się, dźwięku, obrazu i innych rzeczy.
      Było: 117,5KM / 238,9 Nm
      Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• bzyq_74
        RS
        • 2008
        • 3467
        • Volkswagen
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
        • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Karql, :shock: dzięki. też się dziwiłem że tyle głosów dostaliśmy.
        Same wałki
        Robocik mi sie nie odpala - wyskakuje tylko czarne okno i błąd :evil:
        MARCIN
        Mój szkodnik

Komentarz

• Karql
          L&K
          • 2010
          • 1124

Zamieszczone przez bzyq_74
          Karql, :shock: dzięki. też się dziwiłem że tyle głosów dostaliśmy.
          Same wałki
          Robocik mi sie nie odpala - wyskakuje tylko czarne okno i błąd :evil:
          Możesz wysłać screena jaki to jest błąd?

Testowałem na 3 kompach i działa Przed skrinem spróbuj go odpalić jako administrator. Prawy klik na robocik.exe -> uruchom jako administrator

[ Dodano: Sro 11 Maj, 11 19:43 ]
          Zapuściłem teraz bota w domu, bo z pracy też tak za dużo nie chciałem

Niech trochę przegoni 24, bo tam też ostro jadą Najlepiej by było jakbyśmy zjednoczyli siły i każdy odpalił

Tak myślę, że nie ma co patrzyć na ilość tak jak pisałem 10-20 tylko walić opór tak jak konkurencja

[ Dodano: Sro 11 Maj, 11 23:35 ]
          Oddałeś już swój głos. Only one vote per IP is allowed.
          Hehehe Mówiłem cisnąć :twisted: Jakby wprowadzili blokadę, jakbyś był na prowadzeniu to już by cię nikt chyba nie prześcignął 300 głosów brakuje Ci do 24;/

Można by jeszcze kombinować, żeby skrypt restartował router od netii/neostrady i głosował na innym ip, ale to już więcej bawienia

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• bzyq_74
            RS
            • 2008
            • 3467
            • Volkswagen
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
            • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Konkurs prawdopodobnie zostanie anulowany.
            Ktoś poszedł na całość (włączył sekundowe naliczanie) i nabił przez noc 28 tys. głosów :szeroki_usmiech
            MARCIN
            Mój szkodnik

Komentarz

• Robert_P
              Ambiente
              • 2010
              • 209

Konkurs prawdopodobnie zostanie anulowany.
              Ktoś poszedł na całość (włączył sekundowe naliczanie) i nabił przez noc 28 tys. głosów :szeroki_usmiech
              Cóż wogóle mnie to nie dziwi , doszło do tego co wcześniej napisałem
              Niestety realne Jury zza stołka jest najlepsze co nie znaczy że doskonałe.
              Smerf Miętus

Komentarz

• bzyq_74
                RS
                • 2008
                • 3467
                • Volkswagen
                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Kod:
                OŚWIADCZENIE

W związku ze złamaniem przez korzystających z Internetu regulaminu konkursu „Fotografia z mamą” i wykorzystaniem sprzecznych z nim technik informatycznych, Komisja Konkursowa zmuszona była zawiesić czasowo internetową sondę konkursową (12 maja do godz. 14). Wszystkie nadesłane w sposób nieuczciwy i niezgodny z regulaminem głosy zostały w tym czasie usunięte i nie będą brane pod uwagę. W przypadku powtórzenia się sytuacji wszystkie przesłane nielegalnie głosy za pośrednictwem sondy również zostaną usuwane i nie będą brane pod uwagę. Stosowny wpis w tej sprawie został umieszczony w aneksie do regulaminu. 

Wszystkich biorących udział w konkursie przepraszamy za zaistniałą sytuację. Prace podjęte przez informatyków w celu lepszego zabezpieczenia sondy sprawią, iż nie powinna się ona już powtórzyć. Nielegalne praktyki wraz z danymi pozyskanymi przez firmy nadzorujące przestrzeganie prawa (nie tylko w Internecie) zostały natomiast zgłoszone do organów zajmujących się ściganiem tego typu praktyk.

Przy okazji przypominamy, że głosy (o większej wartości niż te z sondy) można również oddawać za pośrednictwem kuponów drukowanych 12 i 19 maja w Głosie Zabrza i Rudy Śląskiej.
                źródło
                :diabelski_usmiech się pokapowali.
                MARCIN
                Mój szkodnik

Komentarz

• Karql
                  L&K
                  • 2010
                  • 1124

Kod:
                  OŚWIADCZENIE

W związku ze złamaniem przez korzystających z Internetu regulaminu konkursu „Fotografia z mamą” i wykorzystaniem sprzecznych z nim technik informatycznych, Komisja Konkursowa zmuszona była zawiesić czasowo internetową sondę konkursową (12 maja do godz. 14). Wszystkie nadesłane w sposób nieuczciwy i niezgodny z regulaminem głosy zostały w tym czasie usunięte i nie będą brane pod uwagę. W przypadku powtórzenia się sytuacji wszystkie przesłane nielegalnie głosy za pośrednictwem sondy również zostaną usuwane i nie będą brane pod uwagę. Stosowny wpis w tej sprawie został umieszczony w aneksie do regulaminu. 

Wszystkich biorących udział w konkursie przepraszamy za zaistniałą sytuację. Prace podjęte przez informatyków w celu lepszego zabezpieczenia sondy sprawią, iż nie powinna się ona już powtórzyć. Nielegalne praktyki wraz z danymi pozyskanymi przez firmy nadzorujące przestrzeganie prawa (nie tylko w Internecie) zostały natomiast zgłoszone do organów zajmujących się ściganiem tego typu praktyk.

Przy okazji przypominamy, że głosy (o większej wartości niż te z sondy) można również oddawać za pośrednictwem kuponów drukowanych 12 i 19 maja w Głosie Zabrza i Rudy Śląskiej.
                  źródło
                  :diabelski_usmiech się pokapowali.
                  Pójdę siedzieć za Twoją fotkę :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• Robert_P
                    Ambiente
                    • 2010
                    • 209

Karql, nie martw się prześlemy Ci resorowce do celi... oczywiscie Octavie :szeroki_usmiech
                    Smerf Miętus

Komentarz

• Karql
                      L&K
                      • 2010
                      • 1124

Zamieszczone przez Robert_P
                      Karql, nie martw się prześlemy Ci resorowce do celi... oczywiscie Octavie :szeroki_usmiech
                      Cywilnej I liftback nie ma... No, ale wrc też nie pogardzę

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• bzyq_74
                        RS
                        • 2008
                        • 3467
                        • Volkswagen
                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                        • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Karql, nie wiem jak sie rozwinie sytuacja z organami ścigania. :evil:
                        może tylko straszą nie wiem czy są na to jakieś paragrafy.

Podobne było z głosowaniem przy konkursie AŚ , ale nie wiem czy kogoś pociągnęli do odpowiedzialności.

Sami organizatorzy są winni, że dopuścili do możliwości takiego głosowania.
                        Powinni dać regulamin, gdzie byłyby stosowne zapisy i przed głosowaniem potwierdzenie zapoznania się z nim.
                        MARCIN
                        Mój szkodnik

Komentarz

• Karql
                          L&K
                          • 2010
                          • 1124

Karql, nie wiem jak sie rozwinie sytuacja z organami ścigania. :evil:
                          może tylko straszą nie wiem czy są na to jakieś paragrafy.

Podobne było z głosowaniem przy konkursie AŚ , ale nie wiem czy kogoś pociągnęli do odpowiedzialności.

Sami organizatorzy są winni, że dopuścili do możliwości takiego głosowania.
                          Powinni dać regulamin, gdzie byłyby stosowne zapisy i przed głosowaniem potwierdzenie zapoznania się z nim.
                          Ja się z tego śmieje

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• McGan
                            RS
                            • 2010
                            • 3574
                            • Superb III (3V3)

Panowie, spokojnie, nic Wam nie zrobią - muszą postraszyć, żeby był "efekt" :wink:
                            Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
                            Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

• mikolaj93
                              Rider
                              • 2009
                              • 385
                              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Wale system i głosuje
                              +1
                              Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
                              !!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
                              Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!

UNIDEN USER

Komentarz

• Hunter
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2007
                                • 1655

poszło
                                ...nie ma to jak Octavia :drive:
                                >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• oolsztyniak